FoLLow mY sTorieezyy,,

MEMORY : SUMMER CAMP WIRA JUNIOR ATM 2006

ASSALAMUALAIKUM..
PENGUNJUNG BLOG KU....

azz nak storieeyzzz-storieeyyyzz lagi... 
nak berkongsi memori-memori dulu-dulu...

SUMMER CAMP WIRA JUNIOR 2006 _ ANJURAN ATM..(ZON UTARA)

EM ..masa nie azz berumur14 tahun, azz mengikuti summer camp nie,
anak-anak tentera jew... masa nie ayah aZZ masih lagi bekerja belum pencen lagi, 
skunk my dad dah pencen...

MY DAD (WIRA)

member azz pun join sekali nama dia mastura ,panggil jew mas..
ayah azz ngn ayah mas memang rapat...

PIX LAMA_HUDOH2
huh! mmg best giler camp nie.... tpi azz xbape nak ingat
 aktivitI dia macam-macam.
kat sana bukan 1 kem jew.. sume KEM BELAH UTARA..
ANAK-ANAK ASKAR SUME ADA LA 
DIA ADA HAD UMUR NYA.
DARI DARJAH 6 Sampai TINGKATAN 5.
tu pun kalau tak silap la..


MEMANG RAMAI giler, memang happening..

kami wat summer camp di
PUSAT LATIHAN PERDA, NIBONG TEBAL, 
SEBERANG PERAI SELATAN,PULAU PINANG

kami gi sana naek bus atm kem ayah azz la..
tapi ada kem laen, budak-budak tu naek trak askar
fuh lagi syiokk kalu leh naek trak askar..


kat sana diorang bahagikn kumpulan.
geng KUMPULAN AZZ
nama SCORPIAN


and yg azz ingt nama  kwn2 azz dalam group tu

qayyum, rahman, hafiz, ieka dan ada sowg lagi kak sya kowt.
azz TAK bape ingt ,maklumla dah lama..

AKTIVITI PALING BEST , MASUK HUTAN..
mmg best la.. walaupun hnya jalan-jalan..
aktiviti cari perkataan, cari kat bagunan2 yang ada kat situ.
huh!! penat siot..

QIAMULAI pun ada, tapi azz tak terjaga
letih sangat hehe.. azz terjaga subuh dah..

emm..macam-mcam la..
ok .lah takat nie jew azz citer.
azz pun rindu kawan2 azz kat sana
azz nak cari balik tapi tak tau mcm mane???

k.papai..
muah_muah

SIJIL PENYERTAAN ( CLICK PADA GAMBAR )

DAPAT BAJU TAPI BESAR GILERRRR..

CREATED BY:




No comments:

Post a Comment

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...