FoLLow mY sTorieezyy,,

5 INFO MENARIK DAN JUGA FAKTA .. ('',)


ASSALAMUALAIKUM..

sebelum baca.. like la dulu kat atas tu..hehe

HYE.. hehe.. thanks to > fadh leyanie (terjah la dia punya blog)
sebb memperbetulkan TAJUK POST SEBELUM nie.. hehehe
so azz gunakan TAJUK yang dia bg...hehe

ok INFO- INFO DAN INFO LAGI...
jom ketahui apa yang korang belum ketahui.. -sangat menarik-



1. DI ALBANIA , menggelengkan kepala bermaksud 'YA' dan mengangguk kepala pula bermaksud 'TIDAK'- (lain tempat, lain caranya, lain tempat lain budaya nya, lain tempat lain pakaian nya, hahaha)


2. ketika BERSIN semua organ yang ada di dalam badan tidak berfungsi termasuklah jantung.
(ooowww, baru ku tahu...)





3. MANUSIA hanya menggunakan 10% daripada OTAKNYA untuk BERFIKIR. selebihnya digunakan untuk aktiviti lain atau mencetuskan pergerakan di LUAR KAWALAN.











dia 'comey' sume owg gilakan dia - except me..hehe




4.JUSTIN BIEBER memegang rekod sebagi artis dengan video yang paling BANYAK ditonton DI LAMAN YOUTUBE. dengan jumlah 598 juta kali ditonton, dia mengalahkan rekod terdahulu iatiu 400 JUTA yang dipegang oleh LADY GAGA menerusi VIDEO ' bad romance" - ini info tahun lepas










5. WATAK KARTUN ''''' DONALD DUCK'''''' pernah diharamkan di FINLAND kerana ia tidak MEMAKI SELUAR.






2 comments:

  1. waw nice info.. bgus2..
    sian donald duck tak reti nak pakai seluar.. hehe

    singgah jum ke blog meow..
    meow meow =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..
      hehehe..
      orait...
      azz suka kucing..

      Delete

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...