FoLLow mY sTorieezyy,,

GLUTAGEN PLUS VITAMIN C ~~~~ amnelife

Assalamualaikum...
hai semua... 
hari nie azz nak update PRODUCT TERBARU yang baru nak tembusi 
PASARAN.. 

Dan ada yang BERMINAT UTK menjadi AGENT
di alu-alukan whatsup 0174085540
azz sedang mencari AGENT DISETIAP NEGERI DALAM MALAYSIA.

OK azz nak terangkan detail PENUH mengenai GLUTAGEN 
dari Amnelife



GLUTAGEN PLUS VITAMIN C
FORMULASI 500 DALTON NO.1 KOREA


GLUTAGEN adalah supplement antioksida berasaskan kolagen.
Setiap kapsul merupakan gabungan dari alam semula jadi yg mantap iaitu dari kolagen ikan laut dalam yang premium dan terhidrolisis . L-Glutathione bertujuan untuk merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan keserian serta kesihatan luaran dan dalam anda.100% bahan semula jadi...bebas daripada sebarang bahan kimia atau bahan pengawet. Glutagen sesuai untuk semua jenis kulit orang Asia. Glutagen adalah lebih mudah dicerna dan cepat diserap oleh badan manusia kerana mempunyai berat JIsin molekul yg rendah iaitu <500 dalton . selain itu, bahan2 seperti L-Glutation, berfungsi sebagai agen anti-oksida untuk meningkatkan metabolisme dan system imunisasi badan manusia..


KHASIAT GLUTAGEN

klik pada gmbr utk besarkan


INGREDIENT / KANDUNGAN GLUTAGEN

1) BERRIES

- boleh membantu kualiti tidur dgn lebih baik
- Membantu mengurangkan kolesterol
- Membantu mengurangkan stress
- Membantu menurunkan berat badan
- Membantu melegakan haid bulanan wanita
- Membantu meningkatkan kesihatan seksual
- Sumber Fiber diet semulajadi
- Anti penuaan, anti Bakteria & anti Radang





2) L-GLUTATHIONE

- Gluta merupakan anti-oksida yang utama
kerana yang melindungi tubuh badan dari serangan penyakit dan melawan radikal bebas
• Melambatkan proses penuaan kulit
• Mengurangkan masalah rambut gugur
• Mengurangkan rekahan tumit kaki
• Membantu mencegah penumbuhan jerawat, 
mencerahkan kulit , mencegah jeragat & merawat penyakit asma
Mengurangkan sakit sendi & penyakit arthritis


3) COLLAGEN

- Collagen merupakan pengikat di antara sel dan wujud terutama pada kulit, tendo tulang, bahagian sendi dan tulang rawan , seiring dengan peningkatan usia, kemampuan penghasilan collagen semakin merosot, serat collagen menjadi tebal dank eras, mengakiBatkan arteriosclerosi, fleksibiliti otot dan sendi semakin lemah, menyebabkan kulit kedutan .


4) VITAMIN C


Adalah rumusan collagen iaitu bahan Protein yang mengikat sel-sel badan
- Melawan jangkita kuman
- Mengawat serangan asma & alergi
- Batu hempedu
- Mengurangkan risiko sakit jantung
- Mengimbangi kesan stress
- Memelihara kesihatan mata


GLUTAGEN plus Vitamin C sesuai untuk GOLONGAN

- Berumur 20tahun keatas
- sesuai utk elaki dan perempuan
- sesuai utk Ibu yang selepas melahirkan cahaya mata
- Individu yang mempunyai Kencing manis
- Individu yang mempunyai masalah sendi-sendi , asma, alergi , sakit jantung, gout , penglihatan ,
- Rambut gugur, stress yang berpanjangan dan rekahan tumit
- Yg mempunyai masalah jerawat, jeragat dan kedutan


CARA PENGAMBILAN 
Pengambilan botol pertama
2kapsul pagi dan 2 kapsul malam selepas makan

- Boleh juga disapukan pada muka ..
caranya adalah 
Buka sarung 2/3 biji kapsul kemudian letakkan air sikit'
 Sapu seluruh muka ... boleh biarkan selama 30minit dan basuh
 Boleh lakukan sebanyk 2kali seminggu.

Pengambilan botol kedua dan seterusnya
- 1kapsul pagi dan 1 kapsul malam selepas makan

- Lulus kkm & GMP
- Halal
- 100% semula jadi
-pengambilan kollagen MESTI secara berterusan sekurang - kurangnya selama 2-3bulan.


HARGA JUALAN
RM 68 SM / RM 73 SS
POSTAGE ADD RM 5







LELAKI JUGA BOLEH AMALKAN GLUTAGEN 





klik pada gmbr utk besarkan


Sihat -> cantik -> kaya
Sempena KEMPEN KESIHATAN DIDAHULUKAN, KECANTIKAN DIUTAMAKAN


Promosi BULAN 4 SAHAJA!! sehingga 30 april 2015


beli 3botol glutagen boleh dapat GOLDBAR.

 20org yg terawal dpt 5g goldbar

100 org selepas itu pula akan dpt 1g goldbar dari amnelife



Pelanggan yg bertuah
Akan dpt botol yg mempunyai pelekat sticker amnelife dibawah botol.
Jom cepat grab sekarang

Mungkin anda pelanggan bertuah kami 




sebarang pertanyaan dan pembelian
boleh lah whatsup saya 
AIN/AZZ - 0174085540

boleh add / follow / liked 
fb, instgram dan page








by :







MISS GLITTER SPRAY by MOLLYS BEAUTY ENTERPRISE

Assalamualaikum 
hye semua...

AZZ nak memperkenalkan product paling latest sekali..
baru sahaja masuk pasaran dah seminggu lebih...
tapi jualan mmg booomm .. 

utk batch pertama 6000 botol miss glitter spray telah disiapkan
dan sebelum masuk pasaran pun dah ramai 
customer buat pembayaran awal  sbb takut stock habis..

alhamdulillah setelah product SAMPAI ke tangan HQ MOLLY BEAUTY .
6000 BOTOL tu mmg tak cukup utk semua customer yg order..
awesome kan !! mmg hebat la.penangan miss glitter..

tapi alhamdulillah 6/7hb april nie... stock miss glitter terus direstock
dan kilang sedang  menyiapkan secepat mungkin sbb 
permintaan terlalu tinggi..

ada stokis2 yg mula kehabisan stock dan menanti 6/7hb batch KEDUA ..
miss glitter spray..

AZZ nak cerita sedikit mengenai miss glitter spray..
dibawah nie adalah detail penuh MISS GLITTER SPRAY ... 
YANG SUPER AWESOME TU

JOM BACA DAN FAHAMI ..sebelum.membeli

( MISS GLITTER SPRAY )
1botol -  Rm45 sm / rm49 ss
Pos add rm5
Cod area sg.petani 

Ingredient:
Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume.

Apa itu Miss Glitter?
Miss Glitter adalah sejenis cecair yg mempunyai campuran collagen dan serbuk mutiara asli. Jika sebelum ini anda hanya melihat kelebihan produk di cetak pada kotak, tetapi tidak nampak secara real. Jadi, kami telah memformulasikan Miss Glitter ini dengan serbuk mutiara yg kelihatan jelas dilihat di dalamnya. Serbuk mutiara sgt bermanfaat utk kulit wajah dan badan. Mudah diserap oleh kulit & badan. Ianya mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat, 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) Asid amino yg berfungsi spesifik. Kekurangannya mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut. Jadi anda harus mencubanya.

Cara penggunaan:
selepas solekan, goncang glitter mist dan sembur pada seluruh wajah kira-kira 15cm jaraknya dari wajah anda. Biarkan ianya kering sendiri.

Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara 

kelebihan serbuk mutiara adalah:
- Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
-Memperbaharui kulit baru.
- Menjana kolagen. 
- Menyembuhkan jerawat/parut.
- Menghalang penuaan sel kulit.
- Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
- Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
- Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
- Mengurangkan liang-liang pori yang besar.
- Meningkatkan keanjalan kulit.

Kegunaan untuk individu TIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. 
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.









Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, seeloknya menggunakan bb doll stick foundation. Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.

Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah. Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda.

KKM , GMP , HALAL








UNTUK SET COMBO JUGA KAMI SEDIAKAN

BB DOLL STICK FOUNDATION & MISS GLITTER SPRAY









HARGA UNTUK SET COMBO ADALAH :

BB DOLL STICK FOUNDATION    : RM 65 SM / RM 69 SS
MISS GLITTER SPRAY                    :  RM 45 SM / RM 49 SS   
KOS POS                                             : RM 5
TOTAL                                                : RM115 SM / RM 123 SS               




TESTIMONI TERBARU BB DOLL STICK FOUNDATION BY MOLLYS BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM..
HYE...

entry terbaru kali nie adalah 
testimoni terbaru dari bb doll stick foundation.
daripada yang sis tgk.. 
lebih kurang 5-6ribu stick foundation terjual..

so boleh dianggarkan dah lebih ribuan pengguna sudah mencuba 
bb doll stick foundation
so kalau nak update semua mmg xsempat la kan..

azz nak kongsi sikit antara TESTIMONI/FEEDBACK TERBARU 
BB DOLL STICK FOUNDATION by MOLLYS BEAUTY ENTERPRISE 



























untuk pembelian boleh terus :
whatsup / wechat / telegram / sms  
0174085540




by





JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...