FoLLow mY sTorieezyy,,

MISS GLITTER SPRAY by MOLLYS BEAUTY ENTERPRISE

Assalamualaikum 
hye semua...

AZZ nak memperkenalkan product paling latest sekali..
baru sahaja masuk pasaran dah seminggu lebih...
tapi jualan mmg booomm .. 

utk batch pertama 6000 botol miss glitter spray telah disiapkan
dan sebelum masuk pasaran pun dah ramai 
customer buat pembayaran awal  sbb takut stock habis..

alhamdulillah setelah product SAMPAI ke tangan HQ MOLLY BEAUTY .
6000 BOTOL tu mmg tak cukup utk semua customer yg order..
awesome kan !! mmg hebat la.penangan miss glitter..

tapi alhamdulillah 6/7hb april nie... stock miss glitter terus direstock
dan kilang sedang  menyiapkan secepat mungkin sbb 
permintaan terlalu tinggi..

ada stokis2 yg mula kehabisan stock dan menanti 6/7hb batch KEDUA ..
miss glitter spray..

AZZ nak cerita sedikit mengenai miss glitter spray..
dibawah nie adalah detail penuh MISS GLITTER SPRAY ... 
YANG SUPER AWESOME TU

JOM BACA DAN FAHAMI ..sebelum.membeli

( MISS GLITTER SPRAY )
1botol -  Rm45 sm / rm49 ss
Pos add rm5
Cod area sg.petani 

Ingredient:
Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume.

Apa itu Miss Glitter?
Miss Glitter adalah sejenis cecair yg mempunyai campuran collagen dan serbuk mutiara asli. Jika sebelum ini anda hanya melihat kelebihan produk di cetak pada kotak, tetapi tidak nampak secara real. Jadi, kami telah memformulasikan Miss Glitter ini dengan serbuk mutiara yg kelihatan jelas dilihat di dalamnya. Serbuk mutiara sgt bermanfaat utk kulit wajah dan badan. Mudah diserap oleh kulit & badan. Ianya mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat, 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) Asid amino yg berfungsi spesifik. Kekurangannya mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut. Jadi anda harus mencubanya.

Cara penggunaan:
selepas solekan, goncang glitter mist dan sembur pada seluruh wajah kira-kira 15cm jaraknya dari wajah anda. Biarkan ianya kering sendiri.

Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara 

kelebihan serbuk mutiara adalah:
- Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
-Memperbaharui kulit baru.
- Menjana kolagen. 
- Menyembuhkan jerawat/parut.
- Menghalang penuaan sel kulit.
- Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
- Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
- Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
- Mengurangkan liang-liang pori yang besar.
- Meningkatkan keanjalan kulit.

Kegunaan untuk individu TIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. 
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.









Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, seeloknya menggunakan bb doll stick foundation. Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.

Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah. Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda.

KKM , GMP , HALAL








UNTUK SET COMBO JUGA KAMI SEDIAKAN

BB DOLL STICK FOUNDATION & MISS GLITTER SPRAY









HARGA UNTUK SET COMBO ADALAH :

BB DOLL STICK FOUNDATION    : RM 65 SM / RM 69 SS
MISS GLITTER SPRAY                    :  RM 45 SM / RM 49 SS   
KOS POS                                             : RM 5
TOTAL                                                : RM115 SM / RM 123 SS               




2 comments:

  1. klau nk jd dropship mcm mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf dear sis tak da pengambilan dropship / agent /
      dan juga tak buat borong ..

      Delete

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...