FoLLow mY sTorieezyy,,

Se'cantik molly skincare BY MOLLSY BEAUTY ENTERPRISE

ASSALAMULAIKUM..

Update semula ( 13 oktober 2017 )
Mollys Beauty tukar packaging baru, Dan jadikan 4 in 1
packaging baru nie , tak da eyebag gel tau
.
Fungsi krim malam, krim siang, toner dan sabun adalah sama
formula sama tak da penukaran.

HARGA JUGA BERBEZA,<3

BERWAJAH BARU ......

PACKAGING LAMA

Se'cantik molly skincare:
Adalah satu set penjagaan untuk wajah yang bermasalah jerawat,jeragat,parut dan sebagainya. Buah apple yang kaya dengan vitamin A, vitamin B kompleks dan vitamin C serta antioksidan. Zat antioksidan dalam buah apple dapat membantu memperbaiki kulit yang rosak.Buah apple juga mengandungi glycolic acid, yang mampu membantu proses regenerasi kulit serta membersihkan pori-pori.

Fungsi/Kelebihan:
1. Menghilangkan jeragat dan mengecutkan jerawat dlm masa 1 hari
2. Menghilangkan kedutan di wajah
3. Menghilangkan parut hitam
4. Mencerahkan kulit
5. Menghaluskan pori-pori yang terbuka
6. Menghilangkan eyebag
7. Sesuai untuk semua jenis kulit 
8. Kesan dapat lihat seawal pemakaian
9. Menyegarkan kulit wajah
10. memberi kesan pinkish pada kulit
11. Sesuai utk preggy mummy



Cara penggunaan:
(Step utk dapatkan kesan cepat dan maksima)

1) Cuci muka dgn sabun apple selama 3 minit,basuh dgn air bersih..
2) Lap dgn tuala (jgn keringkan,biar wajah lembap ckit lps cuci tadi).
3) Kemudian picit ckit toner pd span,ratakan seluruh wajah.sebelum toner kering sapukan krim malam/siang dan biarkan ia kering..kulit anda akan terasa lembap apabila toner dan krim td bersatu..
4) Di waktu siang,jika nak gunakan makeup pastikan sapu dl krim siang seluruh wajah sehingga rata.




*bagi pengguna yg still guna skincare lain dan ingin bertukar kpd se'cantik molly skincare,pastikan anda stop dl menggunakan skincare anda selama 3-7 hari.Ini kerana wajah kita perlukan masa utk menerima produk baru..selamat mencuba..

*notes: krim siang tidak melekit sama skali,krimnya bewarna pink dan akan memberi kesan pinkish pd wajah.slps menggunakan toner dan krim mlm,wajah anda akan terasa segar dan sgt lembut.

HARGA PASARAN :-

RM 75 SM / RM 80 SS
POSTAGE (RM 5 SM / RM 10 SS )

TESTIMONI PENGGUNA 















































UTK PEMBELIAN & PERTANYAAN BOLEH 
WHATSUP 017 4085540 
( POSTAGE SETIAP HARI AHAD, SELASA DAN KHAMIS )

PEMBAYARAN MELALUI MYBANK / CIMB 








11 comments:

  1. Nak tanya, ade kesan sampingan tak kalau stop pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada kesan.. sbb saya pun jenis kejap pakai kejap tak pakai..
      sbb saya jenis tak pakai krim malam

      Delete
    2. Sis,nk tnya klau muka x dk msalah jerawat blh pkai x

      Delete
    3. ya boleh dear.. takde masalah utk penjagaan kulit seharian

      Delete
  2. Beli borong dgn saya 0138931552..whatapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf dear, saya xbuka utk jualan borong

      Delete
  3. Sis nak tanya..setiap krim tu berapa gm..5 gm ke??

    ReplyDelete
  4. berapa gm ye setiap krim??

    ReplyDelete
    Replies
    1. toner 40ml
      day cream 10g
      night cream 10g
      eye bag cream 7g
      soap 30gm

      Delete
  5. sis klo mslh bekas lubang jrwat tu bole licin x pkai produk ni?

    ReplyDelete

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...