FoLLow mY sTorieezyy,,

VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM..
hye semua..

saya ada product baru nak kenalkan..
iaitu VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY..

semakin hari semakin ramai yg sudah mengenali PRODCUT VITAMIN C POWDER nie
dan saya adalah AGENT UTK SUNGAI PETANI 

Vitamin C Powder by NLEE BEAUTY. 
vitamin C ni adalah 100% pure vitamin c.Tanpa campuran bahan2 lain.


.
Fungsi :
Mencerahkan kulit wajah dan badan
Memudarkan parut jerawat dan badan
Memudarkan Parut Operation / Luka / Melecur
Menutup liang pori di wajah
Mengurangkan kulit berminyak
Merawat kulit yang bermasalah.
Merawat kulit kering
Merawat tumit merekah
Merawat kulit kusam
Merawat eye bag
Merawat resedung dan alergi
Menguatkan kuku
Menguatkan rambut yang rapuh
Membantu mengawal Penyakit Kencing Manis
Menghilangkan Senggugut
Membantu Kitaran Haid Kembali Normal
( DAN PELBAGAI LAGI RUJUK TESTIMONI DI ALBUM)



.
CARA KEGUNAAN :- 
1. campurkan ke dalam air masak dan minum
2. campurkan ke dalam air jus oren/asam/blackcurrent dan sbgainya
3. ambil secubit vit c , titiskan air, dan sapu kwsn bermasalah
4. capurkan kedalam air suam utk merawat selsema











atau boleh juga ekut resipi dibawah :-







✔ 1 gelas air suam (150ml / 200ml)
Sedikit cordial oren sunquick (agak2 2 sudu besar)
✔ 1 sudu besar gula (kalau masam sgt boleh + lagi gula)
✔ Suku sudu teh serbuk vit c BY NLEE BEAUTY 
✔ 1/2 biji limau nipis (perah ke dalam air)

Minum setiap pagi.
Kesannya kita akan rasa lawas. Jadi lemak x sempat berkumpul dlm perut confirm kita buang.




TIPS MENCERAHKAN KAWASAN GELAP DI BADAN :-
1. Lotion badan (apa2 brand pun boleh)
2. Serbuk vitamin c ( VIT C POWDER BY NLEE BEAUTY)
4. Letakkan di tapak tangan anda. Kemudian campurkan.
5. Sapu di bahagian yg ingin dicerahkan
( buku lali, siku, lutut, jari kaki dll)
.
Tips tambahan :-
Boleh juga rendamkan kaki dahulu dalam air suam utk lembutkan kulit. Kemudian baru sapu lotion + vit c ini.. 
Boleh buat hari-hari atau ikut kelapangan masa anda. 
Good luck ☺☺☺☺
..

WAKTU PENGAMBILAN :
Satu gelas setiap pagi sebelum sarapan dan sebelum tidur malam
.
HARGA BARU START OKTOBER 2016 : 
1 botol RM 40 SM FREE POS
2 botol Rm 75 SM FREE POS + FREE GIFT
( sabah sarawak SAHAJA tambah RM5.00 )
.
COD : SUNGAI PETANI ( harga sama )
WHATSAPP: 017 4085540

PENGASAS NLEE BEAUTY
PN. NUR AMALINA ROSLEE


Antara TESTIMONI YG KAMI TERIMA DARI PENGGUNA :-
BOLEH RUJUK TERUS DIALBUM FB SAYA LEBIH DARI 250++ TESTIMONI ADA

























.
ISU KKM 
.
VITAMIN C POWDER TIDAK MEMERLUKAN KKM ? 

KNAPA ?

BAHAN MENTAH TIADA PENGOLAHAN, DITABLETKAN / DIKAPSULKAN DAN
PENAMBAHAN WARNA ATAU PERISA
BAHAN MENTAH TIDAK MEMERLUKAN KKM
SBB DIA TAKDE CAMPURAN BAHAN LAIN
MCM KOLAGEN , GLUTATHION , SERBUK MUTIARA KA..MMG TAKDE
.
100% PURE VITAMIN C POWDER
DARI BUAH LEMON !!!
.
KALAU RAGU2 JUGAK RUJUK TESIMONI DEKAT ATAS
ADA TESTIMONI IBU MENGANDUNG.
.
BUKAN 1/2 BOTOL DAH DIJUAL TAPI DAH{ BERATUS RIBU BOTOL SUDAH TERJUAL }
SILA SURVEY DAHULU TESTIMONI PENGGUNA ,ADA 300 TESTIMONI
KALAU RAGU2 JUGAK... CEK TAK TAU LA.. UOLLZZ BOLEH KE PRODUCT LAIN :D
TIADA PAKSAAN UTK MENCUBA
.
.
INI UJIAN RACUN VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY

ND : NO DETECTED
.
JIKA MASIH RAGU-RAGU ...
ABAIKAN  SAHAJA.. POST INI
.
SBB BUKAN SORANG DUA DH CUBA VITAMIN C POWDER NIE
TAPI DAH BERIBU ORG PENGGUNA SETIA !
.
NLEE BEAUTY JUGA
KELUARKAN MCM2 LAGI JENIS PRODUCT KECANTIKAN & KESIHATAN
LAIN BOLEH RUJUK DEKAT BAHAGIAN ONLINE STORE SAYA
.
/
.
SAYA SEBAGAI SELLER TIDAK AKAN MEMANDAI2 
MENJUAL PRODUCT YG TIDAK SELAMAT KPD PENGGUNA
tambahan saya peniaga berdaftar ( SSM )
.
.
tambahan pula kami baru sahaja terima TESTIMONI 
POSITIVE PREGNANT Selepas consume VITAMIN C POWDER INI
DAN CUSTOMER SENDIRI 

..







.
.
SEKIAN HARAP MAKLONG


CARA ORDER 
Whatsapp/ wechat/  / sms :: 017 4085540





34 comments:

  1. Assamualaikum sis nk tny .. Vit c ni klau nk cmpur dgn air green tea boleh ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam, tak boleh dear.. tea kategory minimunan yg berkaffien.. ..

      Delete
    2. maaf dear, perubahan boleh ye .. minum dengan air green tea :D

      Delete
  2. Salam sis, nk tnye apa bezanya kalau kite ambil vitamin c ni samaada dgn jus oren atau dgn air minarel? Mana yang lebih baik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm, minum dgn jus oren lebih cepat kesannya.. sbb jus oren ada vitamin c ..

      Delete
  3. VIT C NI BOLEH CONSUME MS PERIOD TAK

    ReplyDelete
  4. ya boleh.. seeloknya selepas hari ke 4 consume balik..
    tapi kalau mcm hari first rasa senggugut boleh ja minum utkhilangkan sakit

    ReplyDelete
  5. Mana sijil KKM. Untuk maklumat penjualan harus di tunjukkn sijil KKM. Testimonial x cukup. Skg mcm2 penipuan.nak berniaga perlu ad kejujuran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vitamin c Powder adalah 100% pure vitamin c
      dan datang dari BUAH LEMON

      VITAMIN C POWDER TIDAK MEMERLUKAN KKM ?
      KENAPA ?
      bahan mentah, tiada pengoalahan ditabletkan/dikapsulkan dan penambahan warna/perisa.
      Bahan mentah , tidak memerlukan kkm.

      vitamin c datangnya dari buah.. dan buah kita sudah tahu
      tidak ada cap kkm dear..

      sila google utk maklumat lanjut berkenaan kkm.. jgn main terjah ckp tidak jujur

      testimoni takkans saya nak upload 300 gambar dalam blog
      jem la blog dear..

      Boleh whatsap saya 017 4085540 utk saya bg link album TESTIMONI VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY
      ATAU TERUS KLIK BUTTON FB DEKAT ATAS SEKALI SEBELAH KIRI BLOG ..
      DEKAT ALBUM ADA 300++ testimoni termasuk testimoni ibu mengandung, ibu dalam pantang, ibu meyusukan anak..
      pengguna yg ada kencing manis dan sebagai nya

      saya dah meniaga bukan sehari 2 dear..
      dah lebih dari 2tahun.. saya peniaga berdaftar dan ada ssm .

      utk pertanyaan lanjut SILA WHATTSAP 017 4085540

      TERIMA KASIH.

      Delete
  6. Kalau makan vit c powder ni campur dgn pati buah delima utk kesihatan tu boleh ke? ☺

    ReplyDelete
  7. Kalau makan vit c powder ni campur dgn pati buah delima yg utk kesihatan tu boleh ke sis? ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh , tapi perlukan jarakkan masa 30minit
      sbb xnak dia bercampur dgn khasiat dalam pati buah delima tu

      Delete
  8. hi sis ..boleh ke mkn vit c ni campur dengan jamu kencur .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai.. utk pengambilan bersama jamu..
      perlu jarakkan waktu pengambilan sekurng2nya 2-3 jam selepas minum vitamin c powder..

      atau

      boleh amalkan vitamin c powder sehari sekali diwaktu pagi
      dan jamu di waktu malam ( boleh terbalikkan waktunya )

      Delete
  9. org yg ada gout boleh makan ke

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum sis..nk tnya sy Ada ambil vit c ni time peri0d..bleh ke..Ada side effect x klu mkn jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...
      time period digalkaan consume masa hari ke-4
      tapi kalau rasa senggugut pada hari pertama boleh cuba minum vitamin c powder utk mengurangkan kesakitan..

      tiada side effect .. jika ekut cara2 pengambilan yg kami berikan

      Delete
  11. Sis ...skrg ada stok x

    ReplyDelete
  12. untuk scrub lepas bpe jam bole cuci balik ye sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kulit xsensitive boleh biarkan smpai ke pagi
      kalau kulit sensitive lepas sejam pun ok dah.. lepas tu basuh muka :D

      Delete
  13. Kalau saya da mkn sblm hamil.. Semasa saya hamil boleh terusksn ke vitamin c ni ada kesan tak kepada bayi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ibu mengandung 3 bulan keatas sahaja boleh amalkan vitamin c powder
      sampai bayi lahir.. sehingga dalam pantang boleh diamalkan...
      .

      Delete
  14. Utk hilangkan jeragat boleh x sis

    ReplyDelete
  15. Vit c serbuk ni xleh kemam ke? Mmg kene bancuh ngn air jgk ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer, nak kemam, tpi kalau tahan masam la..
      sbb vit c nie 100% dari buah lemon dy mmg masam

      kalau letak kat lidah, pastu ambil minum terus pun boleh jugak

      Delete
  16. Sis mcm mana penggunaan klau kita nak kemam?

    ReplyDelete
  17. Letakkan lebih krang 1/2 sudu vitamin c powder
    ke atas lidah..
    kemudian terus minum air

    sbb kalau kemam , mmg masam giler dear
    sbb vitamin c powder pure dari buah lemon

    ReplyDelete
  18. harga 4botol rm100 tu available x??

    ReplyDelete
  19. harga 4botol rm100 available lgi x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear yang 4 botol rm 100 tu utk 20gm
      sekarang 20gm dah takda..

      sekarang 30gm , tengah sale
      3 botol RM 100 sm free pos dan free gift

      whatsap 017 4085540

      Delete

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...