FoLLow mY sTorieezyy,,

JUSHINE-C BY NLEE BEAUTY

Assalamualaikum
Hai.

  :D

JUSHINE - C BY NLEE BEAUTY






KEBAIKAN
✔Utk merawat sembelit
✔memudarkan parut jerawat
✔mencerahkan kulit
✔memberi tenaga
✔merawat masalah jerawat
✔merawat kulit kering



APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C🍋?
➡Water
➡Vit c
➡Orange emulsion
➡Xanthan gum
➡Glucose
➡Flavour orange
➡Acerolla cherry



✔SESUAI UTK KANAK-KANAK, REMAJA, WANITA DAN LELAKI DEWASA, ORANG TUA.
✔SESUAI UNTUK IBU HAMIL SEAWAL 2 BULAN, IBU MENYUSU, WANITA DALAM PANTANG.
✔SESUAI UTK MEREKA YANG ADA ALAHAN TERHADAP SEAFOOD.
✔SESUAI UTK KANAK2 7 TAHUN DAN KEATAS
✔SESUAI UTK PESAKIT CYST ( Jushine adalah free collagen )




Cara Pengambilan
✔Sehari minum 5ml atau 10ml sahaja
✔selang sehari minum , cth : ahad minum, selasa minum plak
✔Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
✔Minum air kosong selepas minum jus ini.

Pantang
✔Jarakkan 3 jam jika minum air yang bercaffein.
✔Pastikan ambil 1 jam sebelum sarapan atau sebelum tidur.

size botol : 280 ml
KUantiti : 200ml  utk Tahan 40 hari


TESTMONI 


















UNTUK PERTANYA DAN ORDER

WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540

Page : JUSHINE C

FB SAYA : NurAin Azuani

MISS V PERFUME FEMININ WASH ( 50ML )


Assalamualaikum

Hai
New Product lagi dari MOLLYS BEAUTY
Sebelum nie Ramai kata free gift sabun dlm miss v perfume spray tu
pencuci , tapi bukan tau.. yg dlm miss v perfume spray tu 
HAND SOAP

Jadi Kali nie MOLLY BEAUTY keluarkan pulak
Feminin wash 




MISS V PERFUME FEMININE WASH (50ml)



Di formulakan khas untuk menyihat dan mengatasi masalah pada bahagian faraj wanita. Bahan utama iaitu akar serapat, sireh dan manjakani dpt merawat keputihan, kegatalan dan bau yg kurang enak. Collagen di dalam miss v fem wash ini juga dpt memberi ketegangan dan anti penuaan pada bahagian faraj. 


KELEBIHAN MISS V FEM WASH:
💐 Mengetatkan faraj dengan segera
💐 Mencerah bahagian tengah vagina
💐 Menghilangkan kegatalan dan keputihan
💐 Memberi haruman yg tahan lama
💐 Membunuh bakteria dan kulat
💐 Merawat keputihan
💐 Memulihkan luka selepas bersalin
💐 Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
💐 Mencegah bau yg kurang enak
💐 Boleh digunakan oleh remaja atau kanak2 yg mengalami masalah keputihan
💐 100% organik dan selamat digunakan





CARA PENGGUNAAN:
Picitkan sedikit pada tapak tangan dan campurkan dgn sedikit air ketika mandi, gosok pada miss v anda dan cuci dgn air seperti biasa. Untuk kesan lebih baik, gunakan bersama miss v perfume spray (spray miss v selepas mencuci dgn miss v fem wash)


KANDUNGAN BAHAN:
Purified water, Cocamidoprophyl betaine, peg 6000 distearate, Propolyne glycol, Clycerin, Citric Acid, Kacip fatimah, Akar serapat, Sireh extract, Manjakani extract, Collagen, Menthol Crystal, Presevative, Color and fragrance.


HARGA PASARAN:
RM35.00 (sm) + Pos Rm 7
RM40.00 (ss) + Pos Rm 7

*tahan sehingga 3 bulan (mengikut kekerapan penggunaan)




APAKAH PERBEZAAN DI ANTARA MISS V PERFUME SPRAY & MISS V PERFUME FEM WASH?


👉 Perbezaannya adalah dari segi bahan yang di gunakan. Miss V Perfume feminine wash mengandungi air yg di tapis, akar serapat, kacip fatimah, sireh dan manjakani.. Manakala Miss V Perfume Spray mengandungi lactoserum, yogurt, sireh, manjakani dan ekstrak strawberry. Ianya bertambah baik jika kedua-dua sekali di gabungkan. Ini kerana bahan yg terdapat pada kedua-dua miss v tersebut amat di perlukan untuk mengatasi dan merawat masalah wanita.


KETERANGAN LANJUT BERKENAAN 
MISS V PERFUME KLIK SINI


UNTUK ORDER
WHATSAP 017 4085540

WHATSAP 017 4085540

WHATSAP 017 4085540

WHATSAP 017 4085540

Page : FEMININ WASH
FB SAYA : NurAin Azuani

Kedai Online Saya :D

Assalamualaikum 
hai semua pengunjung Blog Saya :D

Meh Sekali Review Product2 
yang Saya Jual 
mana Nak tau KOt berkenan dihati 

Saya Jual product yaknie boleh memuaskan hati anda
Insya Allah yang ada masalah Kulit seperti Jerawat , PArut jerawat, parut campak
Jeragat , Kulit kUsam, Alergik, mengelupas, berminyak , kering, dan lain2
boleh la cuba consume Vitamin C POwder By Nlee beauty

bole klik Entry Nya di : -  ( klik sini )

klik pada gambar utk lebih jelas

Utk Yang Nak Makeup / Kulit yang glowing 
boleh la mai cuba Miss Glitter Spray By Mollys Beauty
Dalam Miss Glitter tu ada Serbuk Mutiara tau
serbuk mutiara nampak real dari luar botol 
GOncang2 terus spray ke muka, selepas @ sebelum makeup
sebelum tidur atau pun tanpamakeup pun boleh
boleh jer spray bila2 masa yang uollzz suka..

Boleh klik Entry Nya : ( Disinie )


Utk yang sedang mencari Foundation pulak
saya ada jual 3 Jenis Foundation dari 3 berlainan company

1) Silk Cream Foudation by Nlee Beauty
-Creamy ( mudah diratakan)
-Tahan lama, 12 jam
-Makin berpeluh makin sekata pada kulit
-Mampu menutup parut jerawat, jeragat, tona tak sekata
-Tak berminyak
-Mudah di cuci
-Sesuai utk kulit berminyak dan kulit kering

Boleh Klik Entry Nya : ( Disinie )




2) De Doll Perfume Foundation By MOllsy Beauty

Merupakan foundation pertama yang mempunyai haruman yg 
bertahan selama tempoh penggunaan di wajah. 
Ia juga mempunyai kandungan bahan yang boleh merawat segala masalah kulit anda. 
Jadi ianya bukan sekadar bedak asas untuk kecantikan malah
 dapat memberi aura kepada si pemakai dan merawat wajah.

BOLEH klik entry nya : - ( DISINIE ) 


3) BB Doll Cream By Mollys Beauty

BB DOLL CREAM adalah produk penjagaan kulit yang 
bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, 
sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan.
 Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. 
Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. 
Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Boleh Klik Entry Nya : - ( Disinie )




 SKINCARE 

OK !! ADA tak yang sdg cari Skincare ???
meh sinie Cuba Secantik Mollys Skincare 5 in 1
mmg takkan menyesal guna secantik molly
sbb tak mengelupas, dan lulus kkm

Baca Entry nya : Disinie




Banyak lagi Product hihi
mata ngantuk sangat2 nie nak taip PUN
uollzz boleh rujuk jer dekat ** MY ONLINE STORE

sebarang pertanyaan atau pembelian terus 

WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540

Glam Soap By Nlee Beauty




( READY STOCK )
Memperkenalkan GLAM SOAP. Sabun pertama keluaran syarikat NLEE BEAUTY.





Kami mula membuat research dari bulan 3 tahun lepas. Disebabkan bahan2 yg kurang. Dan kami nak bahan2 yg terbaik sahaja utk produk kami. Alhamdulillah akhirnya siap..



Fungsi :-
Kulit jerawat
Kulit ruam
Kering
Jeragat
Panau
Blackhead
Whitehead
Alergi
Mencerahkan kulit


.

Bahan-bahan UTAMA produk kami adalah :-
-JINTAN HITAM
-KUNYIT
-DAUN TEH ORGANIK
-ALOE VERA
-PUDINA




Berat : 50GRAM (Kegunaan lebih 2 bulan *potong kecil)
Harga : RM49.90 SM RM55.90 SS
Postage : RM7.00sm/ss












WHATSAP 017 4085540

BB Doll Cream By Mollys Beauty ( New Packaging )

Assalamualaikum 

Foundation BB Doll Cream by Mollys Beauty
Dah Bertahun2 ada kat pasaran. bertukar2 packaging dah..
sampai la kembali yang asal semula hihi. sebb dulu formula hilang.. sekarang dah jumpa balik
formula yang first2 keluar dulu
.
KELUARAN SEBELUM NIE

KELUAR SEMULA DENGAN FORMULA ASAL



BB DOLL CREAM adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.


💄Tidak berminyak.

💄Hilangkan minyak, jerawat, parut, jeragat.
💄Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
💄Anti rekahan.
💄Tidak perlu pakai bedak.
💄Menutup pori-pori terbuka
💄Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
💄Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
💄Menjadikan kulit halus, licin dan gebu
💄Tahan sehingga 12 jam
💄Ada SPF50









Fungsi : 


✔Tak perlu lagi pakai Pelembab / pelindung Matahari / Ubat Jerawat / Losyen penutup / Bedak Asas / Krim Pemutih / Anti Penuaan .

✔Dapat menutup masalah kulit secara Lembut & Semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara Semulajadi agar kulit yg Lesu / Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar.

✔Membantu melembabkan kulit.

✔Dapat menutup jerawat , liang pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.

✔Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit.

✔Bertindak sebagai UV yang dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit drpd Sinaran UV , Pencemaran udara atau Radikal Bebas.

✔Sesuai untuk semua peringkat umur & semua jenis kulit.
rminyak.















Cara Penggunaan BB Doll Cream : 

Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan!

HARGA
RM 43 SM + POS RM 7 : RM 50


CARA ORDER ?
WHATSAP 017 4085540 

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...