FoLLow mY sTorieezyy,,

VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY - EXTRA 10GM & NEW PRICE

Assalamualaikum semua. .. :D

Yang belum tahu berkenaan Vitamin C powder by Nlee Beauty
uoollzz boleh terus ke post sebelum ini 
.
utk lihat testimoni Pengguna ada di facebook saya 
ini link dia terus ke album *klik disini
Testimoni lebih 500+ tu pun ada yg tak terupload 
nek pening tgk Testimoni byk
.
.
Utk pengetahuan uollzz Vitamin c Powder by Nlee beauty sekarang nie 
semakin meluas2.. sampai ada yg sanggup meniru design Vitamin c POwder by Nlee beauty
siap Mengaku ingredient semua sama, kilang sama bagai.. 
SO BEWARE !!
ini org sangat tidak jujur dalam meniaga. 
.
.
Pastikan sebelum anda membeli anda minta
No.id Agent Vitamin  C POwder by Nlee beauty.
.
.
macam azz no. ID : Ag 140 
Agent : sungai Petani
.
.
HARGA UTK NEW ( EXTRA 30GM )
VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY
1 RM 40 SM / RM 45 SS FREE POS
2 RM 75 SM / RM 80 SS FREE POS + FREE GIFT
( Setiap pembelian 2botol keatas ada free gift )


.
.
Takde harga kurang, Takde Harga Terlebih dan sebagainya
AND TAKDE DROPSHIP .. 
Nlee beauty TAKDE AMBIL DROPSHIP !!!
agent & stokis semua TAKDE AMBIL DROPSHIP !!!
kalau ada yg mengaku dy dropship jgn beli dgn dia..
apa2 kami tak bertanggugjawab ye
.
.
Ini Packaging Terbaru Vitamin c Powder by Nlee Beauty



Untuk sementara waktu , masih guna sticker 20gm
tapi di tepi tu HQ lekatkan EXTRA 10gm 
so isi kandungan nya memang bertambah 10gm
*tak caya ?? beli dan timbang la.. 

.


.
ok nak tunjuk sikit la testimoni2 terbaru


















ok.. tunjuk sikit jerla.. nak tgk banyak rujuk di album facebook ye
saya ada bgi link dekat atas.. 
boleh klik disitu
.
.
sekian
.
.
sebarang pertanyaa/order
whatsap 017 4085540
whatsap 017 4085540
whatsap 017 4085540




BEST FRIEND ** BFF ** KAWAN BAIK

Assalamualaikum,
annyonghaseyo,
konichiwa ,
.
amboi, lama tak berceloteh bab personal kat blog iollzz hihihi..
azz pun tak tahu nk crta ap sbnarnya tu yg jarang update bab personal..tambah skrg
tengah aktif berbisnes on9..AL-Maklumla FULLTIME BISNES ON9..
UOLLZZ nk cuba product2 Kecantikan & kesihatan yg Azz JUAL boleh la  melawat
FaceBook Azz ..hihi klik link (  disini )
.
Ok kali nie nak brceloteh la.. bab best friend..
Bab best friend nie , mmg ramai.. keliling pinggang kihkih..
ada best friend dari zaman sek rendah di selangor ( dulu dok sg.buloh ). , ada best friend dari sek .men ..ada best friend dari politeknik, amboi byk kan.. kihkihkih.
.

BILA KITA SEBUT BEST FRIEND NIE.. sudah semestinya
org yg paling rapat giler dengan kita. tahu luar dalam , rahsia tak rahsia ..segala maknenek
perangai dy kita tahu..baik buruk dy kita tahu.Berkongsi perasaan, tolong menolong kalau ada kesulitan , segala bagai la .. itulah la BEST FRIEND


.
Tapi.. Tak semestinya bila kIta BEST FRIEND , kIta kena ada sepanjang waktu ..
berkepit 24jam, contact 24jam.. NO. NO. NO. ..
Dulu zaman2 sek/study YES, kita boleh mcm tu... call tgh2 mlm, msj la, berkepit la..
tapi bila dah masuk zaman BERkerjaya, zaman dah bertunang , zaman dah berkahwin.
Free time utk bersama, tu dah kurang.. melainkan kita duduk dekat2 .. hihi
ddk dekat pun takkan tiap2 minggu nak kluar kan.. ..money is melayang la KALAU gitu..

nie Kyn bff azz jugak,  tahun lepas kami rajin keluaq tak berhenti,
 tp bukan Hangout KOsong
Hangout ada reja kami la.. kami FULL TIME BISNES ON9
beli stok la,pos barang la..jumpa cust la..
leisure time hilangkan streess berbisnes kami tgk wayang,mkn2 huhu
.
BEST FRIEND YG azz nak cerita nie , BFF MASA ZAMAN SEK.TEKNIK DULU
malas nak cerita panjang , pokok nya mmg kami bertiga rapat la time sekolah dulu

2009 - serius lawak pulak tgk gmbar lama2 nie

.
ok rasanya dah setahun lebih kot tak jumpa amer ..sbb dy dapat kerja di KL
tapi sebelum nie mmg jarang jumpa pun.. sbb kekangan masa dngn kerja dgn study bagai
cuma azz and nad jer la keep in touch selalu .. hihi. dok menggila dgn dya jerla... haha
sbb kami dok dekat2..tupun lama juga menyepi aritu  ..... ~~ krik2 krik2
.
1 haritu, azz saja la bosan, tetiba teringat dekat si amer nie ha..
wechat la dya tgk dibawah.. hihi
kononnya rindu.. hihi tapi mmg rindu pun kahkah..

Punya la lama xjumpa hahha
rinduuuuu..
Yg nie sebelum jumpa amer
kira seminggu seblum kot
tak ingat cek


so 2hari la kami luangkan masa bersama. kami bertiga dan berempat dgn ehem2 nad
 cerita panjang2 stgi bosan plak.. tujian dy nak abadikan gambar dalam blog nie ja
hahahahahaahahahahha.. meh cek nak tunjuk gambar kami berjimba ..ceaiihh berjimba pa
jalan2 sambil sembang2  lawak bodo ..sambil melawat kawan dan bagai2 la..
























ok.by ..
kahkahkahakahkah



LUX BY MOLLY 24K GOLD MASK

Assalamulaikum 
semua.. 
.
nak update pasal product yg azz jual lagi.. kihkih
kali bab MASK pulak.
.
Kat pasaran dah banyakkan mask muka
mask tarik, mask serbuk, mask segala mcm mask la..
.
.
ok azzz nak ada jual mask JENIS SERBUK
nama dia 
" LUX BY MOLLY 24K GOLD MASK"
yang bestnya bab mask nie 4 in 1 bahan dia
* collagen
* Glutathione (serbuk pemutih )
* pearl powder ( serbuk mutiara )
*24k Serbuk emas
.
.
meh sinie baca FULL DETAL BERKENAAN ' lux '



- Lux singkatan kpd luxury yg bermaksud mewah.Ia melambangkan ciri-ciri kemewahan yg terdapat di dalam produk ini.Bahan-bahan utama yg terkandung d dalam masker ini adalah emas 24k,collagen dan glutathione.Kesemua bahan ini sgt penting dalam proses pertumbuhan semula tisu di dlm kulit wajah yg rosak atau bermasalah.


.
.
<3 Menarik kotoran dari dalam kulit wajah.
<3 Membersihkan dari dalam kulit utk mendapat kesan luaran yang cantik.
<3 Mencerahkan kulit wajah.
<3 Menegangkan kedutan terutama tepi/bawah mata,tepi bibir dan dahi.
<3 Mempercepat proses pembaikan kulit yg rosak.
<3 Menambah collagen dlm wajah.
<3Mencegah dan merawat jerawat.
.
.
Sesuai utk 13 tahun ke atas.
Boleh di guna seluruh badan
.
.
Fungsi emas 24k:
- Merangsang sel-sel kulit.
- Mencegah penuaan.
- Meremajakan kulit.
- Menambah seri dan menganjalkan.


.
.
1) Cuci wajah terlebih dahulu dgn pencuci wajah anda.Bilas dgn air suam.
2) Keringkan wajah anda.
3) Ambil sesudu kecil lux'by molly di tapak tangan, letakkan sedikit air bersih dan kacau dgn jari sehingga menjadi sedikit liat.Jangan terlalu keras ya..
4) Sapu seluruh wajah anda dan biarkan selama 15minit atau biarkan sehingga kering.
5) Setelah kering,bilas dgn air bersih atau air sejuk.Anda akan rasa kulit sgt tegang dan bersih.
**Guna seminggu sekali sahaja.
.
.
.
Harga Pasaran:
(sm) RM49.00 + postage RM 6 : total RM 55
(ss) RM53.00 + postage RM8 : Total RM 61
Tahan sehinnga 6 bulan
Lulus oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
.
.
Rawatan emas kalau kita buat 
mencecah RM 400+ tau uollzz
tapi bila uollzz guna lux .. semua serba lengkap ada
bukan takat serbuk emas.. sekali collagen, glutathione, serbuk mutiara
pergh !! sape nak bgi semurah mcm nie.. siap tahan 6bulan.. 
hebat !!! mmg betul2 terbaik.
.
.














.
.
.
 SEBARANG PERTANYAAN ATAU ORDER 
WHATSAP 017 4085540 
WHATSAP 017 4085540 
WHATSAP 017 4085540
.
.
.
FACEBOOK SAYA 

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...