FoLLow mY sTorieezyy,,

MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY

Miss V Perfume by πŸ‡ Molly Beauty
( NEW PACKAGING + ADD NEW INGREDIENT )

Love soap (freegift) : Pewangi dalam bilik, almari, beg dan kereta

πŸ“ŒKandungan Bahan:πŸ“Œ
✏ ️Aqua, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Strawberry, Sireh, Yogurt,  Lactoserum (agen pemutih ) Pengawet, Pewarna dan Pewangi yang dibenarkan.
.
Buah manjakani
sireh

✏️ Miss V Perfume di formulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu ekstrak buah manjakani dan buah strawberry untuk membantu masalah bahagian intim wanita serta memberi keharuman sepanjang hari. 



✏️ Pertama dicipta iaitu jenis semburan tanpa perlu di cuci, ianya mudah dibawa kemana-mana sahaja.

.
.
 Fungsi: 
✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Mencerahkan bahagian celah peha yg gelap
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
✅Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi
.
.

.
Cara Penggunaan: 
✔️Selepas mencuci bahagian feminin anda, lap atau keringkan terlebih dahulu. Kemudian semburkan miss V spray pada jarak 15cm,seeloknya spray dalam keadaan duduk mencangkung. Tidak perlu lap atau keringkan setelah spray, biarkan ia bertindak untuk memerangkap kuman serta mencegah bau. Boleh disembur pada bila-bila masa sahaja yg anda mahu.
✔️Boleh di spray terus ke panties (seluar dalam) untuk menghalang bau.
.

120 ml - tahan 3 hingga 5 bulan
**dijamin

.
.
ADA KELULUSAN
.
ANTARA TESTIMONI2 :-
Kalau uollzz nak tgk lagi bnyk boleh rujuk di 
.
.
Pengasas Mollys Beauty





















.
HARGA PASARAN :-
(SM) RM 75.00  + POSTAGE RM 5 : RM 80
(SS) RM 80.00 + POSTAGE RM 5 : RM 85
.
.
.
Boleh terus ke Facebook saya 
klik disini ( ain azuani )
.
.
.
CARA ORDER / PERTANYAAN ;
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
.
.

PACKAGING LAMA ( DAH TAK BUAT KELUARAN )

.
TRUSTED SELLER 

8 comments:

  1. Sis, saya nk tanya. Mcm mana kalau tertelan perfume tu? Anak saya main2 spray dalam mulut. Acaner nii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa.. sbb organik..
      tapi bg anak minum air masak yang banyak..

      Delete
  2. sabun free tu bukan untuk cuci miss v kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan, ianya HAND SOAP atau boleh dijadikan pewangi dalam bilik, beg, almari

      Delete
  3. salam... sy dah pakai 6bulan lebih dah... alhamdulillah.. mmg segar je..keputihan pun dah takde.. jom lah cuba.. lebih2 lagi kalau makcik2/akak2 yg dah kahwin.. wajib try tu.. hehe.. sy yg pakai, sy rekemen lah.. sbb MVP ni terbaik.. jimat dan bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, alhamdulillah, maaf baru reply, saya baru perasan komen nie..

      thanks dear..

      Delete
  4. Yg jual tu kata utk cuci miss v. Apa ni. Info slh la dia tu. Teruk betul

    ReplyDelete

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...