FoLLow mY sTorieezyy,,

VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY - EXTRA 10GM & NEW PRICE

Assalamualaikum semua. .. :D

Yang belum tahu berkenaan Vitamin C powder by Nlee Beauty
uoollzz boleh terus ke post sebelum ini 
.
utk lihat testimoni Pengguna ada di facebook saya 
ini link dia terus ke album *klik disini
Testimoni lebih 500+ tu pun ada yg tak terupload 
nek pening tgk Testimoni byk
.
.
Utk pengetahuan uollzz Vitamin c Powder by Nlee beauty sekarang nie 
semakin meluas2.. sampai ada yg sanggup meniru design Vitamin c POwder by Nlee beauty
siap Mengaku ingredient semua sama, kilang sama bagai.. 
SO BEWARE !!
ini org sangat tidak jujur dalam meniaga. 
.
.
Pastikan sebelum anda membeli anda minta
No.id Agent Vitamin  C POwder by Nlee beauty.
.
.
macam azz no. ID : Ag 140 
Agent : sungai Petani
.
.
HARGA UTK NEW ( EXTRA 30GM )
VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY
1 RM 40 SM / RM 45 SS FREE POS
2 RM 75 SM / RM 80 SS FREE POS + FREE GIFT
( Setiap pembelian 2botol keatas ada free gift )


.
.
Takde harga kurang, Takde Harga Terlebih dan sebagainya
AND TAKDE DROPSHIP .. 
Nlee beauty TAKDE AMBIL DROPSHIP !!!
agent & stokis semua TAKDE AMBIL DROPSHIP !!!
kalau ada yg mengaku dy dropship jgn beli dgn dia..
apa2 kami tak bertanggugjawab ye
.
.
Ini Packaging Terbaru Vitamin c Powder by Nlee Beauty



Untuk sementara waktu , masih guna sticker 20gm
tapi di tepi tu HQ lekatkan EXTRA 10gm 
so isi kandungan nya memang bertambah 10gm
*tak caya ?? beli dan timbang la.. 

.


.
ok nak tunjuk sikit la testimoni2 terbaru


















ok.. tunjuk sikit jerla.. nak tgk banyak rujuk di album facebook ye
saya ada bgi link dekat atas.. 
boleh klik disitu
.
.
sekian
.
.
sebarang pertanyaa/order
whatsap 017 4085540
whatsap 017 4085540
whatsap 017 4085540




4 comments:

  1. Mcm mana klau sy nk jadi agent? Wsap 0137391570.

    ReplyDelete
  2. Mcm mana klau sy nk jadi agent? Wsap 0137391570.

    ReplyDelete
  3. Sis, boLeh x nak pinjam testimoni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. ambik la..
      janji agent sah vitamin c powder by nlee beauty :D

      Delete

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...