FoLLow mY sTorieezyy,,

Kedai Online Saya :D

Assalamualaikum 
hai semua pengunjung Blog Saya :D

Meh Sekali Review Product2 
yang Saya Jual 
mana Nak tau KOt berkenan dihati 

Saya Jual product yaknie boleh memuaskan hati anda
Insya Allah yang ada masalah Kulit seperti Jerawat , PArut jerawat, parut campak
Jeragat , Kulit kUsam, Alergik, mengelupas, berminyak , kering, dan lain2
boleh la cuba consume Vitamin C POwder By Nlee beauty

bole klik Entry Nya di : -  ( klik sini )

klik pada gambar utk lebih jelas

Utk Yang Nak Makeup / Kulit yang glowing 
boleh la mai cuba Miss Glitter Spray By Mollys Beauty
Dalam Miss Glitter tu ada Serbuk Mutiara tau
serbuk mutiara nampak real dari luar botol 
GOncang2 terus spray ke muka, selepas @ sebelum makeup
sebelum tidur atau pun tanpamakeup pun boleh
boleh jer spray bila2 masa yang uollzz suka..

Boleh klik Entry Nya : ( Disinie )


Utk yang sedang mencari Foundation pulak
saya ada jual 3 Jenis Foundation dari 3 berlainan company

1) Silk Cream Foudation by Nlee Beauty
-Creamy ( mudah diratakan)
-Tahan lama, 12 jam
-Makin berpeluh makin sekata pada kulit
-Mampu menutup parut jerawat, jeragat, tona tak sekata
-Tak berminyak
-Mudah di cuci
-Sesuai utk kulit berminyak dan kulit kering

Boleh Klik Entry Nya : ( Disinie )




2) De Doll Perfume Foundation By MOllsy Beauty

Merupakan foundation pertama yang mempunyai haruman yg 
bertahan selama tempoh penggunaan di wajah. 
Ia juga mempunyai kandungan bahan yang boleh merawat segala masalah kulit anda. 
Jadi ianya bukan sekadar bedak asas untuk kecantikan malah
 dapat memberi aura kepada si pemakai dan merawat wajah.

BOLEH klik entry nya : - ( DISINIE ) 


3) BB Doll Cream By Mollys Beauty

BB DOLL CREAM adalah produk penjagaan kulit yang 
bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, 
sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan.
 Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. 
Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. 
Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Boleh Klik Entry Nya : - ( Disinie )




 SKINCARE 

OK !! ADA tak yang sdg cari Skincare ???
meh sinie Cuba Secantik Mollys Skincare 5 in 1
mmg takkan menyesal guna secantik molly
sbb tak mengelupas, dan lulus kkm

Baca Entry nya : Disinie




Banyak lagi Product hihi
mata ngantuk sangat2 nie nak taip PUN
uollzz boleh rujuk jer dekat ** MY ONLINE STORE

sebarang pertanyaan atau pembelian terus 

WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540
WHATSAP 017 4085540

Glam Soap By Nlee Beauty




( READY STOCK )
Memperkenalkan GLAM SOAP. Sabun pertama keluaran syarikat NLEE BEAUTY.





Kami mula membuat research dari bulan 3 tahun lepas. Disebabkan bahan2 yg kurang. Dan kami nak bahan2 yg terbaik sahaja utk produk kami. Alhamdulillah akhirnya siap..



Fungsi :-
Kulit jerawat
Kulit ruam
Kering
Jeragat
Panau
Blackhead
Whitehead
Alergi
Mencerahkan kulit


.

Bahan-bahan UTAMA produk kami adalah :-
-JINTAN HITAM
-KUNYIT
-DAUN TEH ORGANIK
-ALOE VERA
-PUDINA




Berat : 50GRAM (Kegunaan lebih 2 bulan *potong kecil)
Harga : RM49.90 SM RM55.90 SS
Postage : RM7.00sm/ss












WHATSAP 017 4085540

BB Doll Cream By Mollys Beauty ( New Packaging )

Assalamualaikum 

Foundation BB Doll Cream by Mollys Beauty
Dah Bertahun2 ada kat pasaran

dari packaging biasa , sampai la sekarang 
packaging lebih exclusive !!!
sebab ada span & cermin

ramai ingat nie bedak !
sorry uollzz nie bukan bedak 
ia 100% Foundation 


APA ITU BB DOLL CREAM BY MOLLYS BEAUTY?



BB DOLL CREAM adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Kelebihan BB Doll Cream :-




~Tidak berminyak.
~Hilangkan minyak, jerawat, parut, jeragat.
~Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~Anti rekahan.
~Tidak perlu pakai bedak.
~Menutup pori-pori terbuka
~Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu
~Tahan sehingga 12 jam.

Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION :-

-Tak perlu lagi pakai Pelembab / pelindung Matahari / Ubat Jerawat / Losyen penutup / Bedak Asas / Krim Pemutih / Anti Penuaan .
-Dapat menutup masalah kulit secara Lembut & Semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara Semulajadi agar kulit yg Lesu / Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar.
-Membantu melembabkan kulit.
-Dapat menutup jerawat , liang pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
-Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit.
-Bertindak sebagai UV yang dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit drpd Sinaran UV , Pencemaran udara atau Radikal Bebas.
-Sesuai untuk semua peringkat umur & semua jenis kulit.



Cara Penggunaan : 
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan!



Harga Jualan 
RM60SM RM63SS 
Sm rm5 Ss Rm8


Founder MOllys Beauty


CARA ORDER ?

WHATSAP 017 4085540 

De'Doll Perfume Foundation By Mollys Beauty

Assalamualaikum

Salah satu foundation kegilaan Ramai
Foundation nie Keluar dari Tahun Lepas 2015

asalnya foundation nie dalam botol
tapi disebabkan ada masalah teknikal dgn botol tu
Mollys Beauty buat PACKAGING BARU 

lebih Mudah dan Harga lebih Murah dari Sebelum nie


Kenapa ada nama " perfume " ?
serius uollzz mmg foundation nie wangi mcm perfume hihi
Tp xde la bau sampai pening ...

yg perempuan nie, kalau berjumpa kawan2 perempuan 
yg rapat @ saudara mara dah lama xjumpa
mesti bersalam tu, berpeluk2 cium2 pipi hihi

ha kau!!! time tu mmg bau wangi la dkt muka uollzz 
sbb apply De Doll Perfume Foundation mollys beauty nie




DE’DOLL PERFUME LIQUID FOUNDATION:

Merupakan foundation pertama yang mempunyai haruman yg bertahan selama tempoh penggunaan di wajah. Ia juga mempunyai kandungan bahan yang boleh merawat segala masalah kulit anda. Jadi ianya bukan sekadar bedak asas untuk kecantikan malah dapat memberi aura kepada si pemakai dan merawat wajah. 


Fungsi De’doll perfume liquid foundation:

- Mempunyai wangian untuk menaikkan aura seri.

- Mempunyai SPF 50 untuk melindungi kulit dari sinaran UV.

- Menutup cela di wajah seperti jerawat,parut dan jeragat.

- Merawat masalah kulit wajah.

- Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif.

- Memberi effect glowing serta tidak merekah.

- Sesuai digunakan utk solekan pengantin dan kegunaan harian.




Cara penggunaan:
1) Picit sedikit pada tapak tangan..sapu pada dagu, pipi, dahi dan leher. Ratakan dengan brush,span atau jari sahaja. Kemudian, alaskan sedikit bedak untuk kesan yang lebih padat.
2) Boleh disapu pada pergelangan tangan dan leher (nadi) dengan cara sapuan melawan arah jam. Sapu sehingga hilang warnanya. Ianya bertujuan untuk menaikkan seri wajah serta memberi haruman sepanjang hari.










Mempunyai 2 jenis warna:
1) Milk skin: Untuk kulit cerah dan putih.
2) Truffle beige: Untuk kulit asia dan kulit gelap.




HARGA PASARAN:
sm RM69 ss RM70
( Postage sm RM 6 / ss Rm 8 )
.
.
.
Inbox/wssup : 017 4085540

De Doll + Miss Glitter spray ( Gabungan ohsem )













Mullberry Moist Cream By Mollys Beauty ( NEW )


Assalamualaikum 
Memperkenalkan Product Terbaru Dari Mollys Beauty

" Mullberry Moist Cream " 
( 15gm )




INGREDIENS:
Vitamin C , vit E, b3 ,argirline ,alpha arbutin ,mulberry extract.






KELEBIHAN PRODUK:
* Digunakan sebagai makeup base (sebelum solekan)
* Boleh digunakan setiap malam sebelum tidur
* Mengurangkan kedutan wajah
* Bau yg sangat harum
* Melembapkan kulit wajah
* Memberi impak pinkish pada wajah
* Mencerahkan kulit wajah dgn bahan alpha arbutin
* Kaya dgn vitamin C, E dan B3
* Melicin dan menggebukan kulit
* Boleh diguna tanpa bersolek
* Kulit lembut bak sutera setelah di bersihkan
*spf 15
* Tahan 2 bulan ke atas





CARA PENGGUNAAN:
~ Setelah membersihkan wajah, sapukan mulberry moist cream pada pipi, dagu, hidung dan dahi kemudian ratakan seluruh wajah. Biarkan selama 1 minit sebelum bersolek utk membolehkan krim menyerap masuk ke dalam kulit wajah. 
~ Boleh digunakan bersama krim lain atau guna pada setiap malam sebelum tidur.
~ Langkah penggunaan: cuci wajah – ratakan krim – bersolek – sembur miss glitter spray.

.
Harga: 
sm rm49 , ss rm52
(POstage : sm RM 6 , ss RM 8)

.
Inbox/wssup : 017 4085540




JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...