FoLLow mY sTorieezyy,,

BB Doll Cream By Mollys Beauty ( New Packaging )

Assalamualaikum 

Foundation BB Doll Cream by Mollys Beauty
Dah Bertahun2 ada kat pasaran

dari packaging biasa , sampai la sekarang 
packaging lebih exclusive !!!
sebab ada span & cermin

ramai ingat nie bedak !
sorry uollzz nie bukan bedak 
ia 100% Foundation 


APA ITU BB DOLL CREAM BY MOLLYS BEAUTY?



BB DOLL CREAM adalah produk penjagaan kulit yang bertindak sebagai bahan asas semulajadi untuk mengawal kulit dari minyak, sinaran matahari dan bertindak sebagai agen anti penuaan. Ia menyamakan tona kulit dan mampu menutup pori-pori terbuka, jerawat atau jeragat. Selain menjadikan kulit gebu, ia juga mampu mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah tanpa kesan mekap asas yang tebal. Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.

Kelebihan BB Doll Cream :-




~Tidak berminyak.
~Hilangkan minyak, jerawat, parut, jeragat.
~Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~Anti rekahan.
~Tidak perlu pakai bedak.
~Menutup pori-pori terbuka
~Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu
~Tahan sehingga 12 jam.

Fungsi MOLLYS BB DOLL FOUNDATION :-

-Tak perlu lagi pakai Pelembab / pelindung Matahari / Ubat Jerawat / Losyen penutup / Bedak Asas / Krim Pemutih / Anti Penuaan .
-Dapat menutup masalah kulit secara Lembut & Semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara Semulajadi agar kulit yg Lesu / Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar.
-Membantu melembabkan kulit.
-Dapat menutup jerawat , liang pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
-Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit.
-Bertindak sebagai UV yang dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit drpd Sinaran UV , Pencemaran udara atau Radikal Bebas.
-Sesuai untuk semua peringkat umur & semua jenis kulit.



Cara Penggunaan : 
Sapukan sedikit pada dahi, pipi, hidung dan dagu. Kemudian ratakan dengan span (untuk hasil terbaik gunakan span basah). Boleh digunakan tanpa bedak untuk kesan glowing. Tak perlu gunakan krim lain seperti toner atau sebagainya. Jimat dan memudahkan!



Harga Jualan 
RM60SM RM63SS 
Sm rm5 Ss Rm8


Founder MOllys Beauty


CARA ORDER ?

WHATSAP 017 4085540 

No comments:

Post a Comment

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...