FoLLow mY sTorieezyy,,

MISS GLITTER SPRAY + EXTRA PEARL + 100ML

ASSALAMUALAIKUM

ALHAMDULILLAH 
.
.
.
miss Glitter Spray dah upgrade BOTOL BARU 
LEBIH BESAR 100 ML 
dulu 75 ML

TAPI  jangan risau harga still sama - bebaloikan uollzzz
extra Pearl Powder pulak tu 




isi kandungan semua sama tak berubah pun uollzzz

Miss Glitter spray
RM45 (sm) + pos RM5 : RM 50
RM49 (ss) + Pos Rm5 : RM54

 Cod area sg.petani 
RM45

Ingredient:
Aqua, rose water, witch hazel, liquorice, glutatione, collagen, hyaluronic acid, vitamin c, aloe vera, pearl satin powder, coloring, parfume.

Apa itu Miss Glitter?
Miss Glitter adalah sejenis cecair yg mempunyai campuran collagen dan serbuk mutiara asli. Jika sebelum ini anda hanya melihat kelebihan produk di cetak pada kotak, tetapi tidak nampak secara real. Jadi, kami telah memformulasikan Miss Glitter ini dengan serbuk mutiara yg kelihatan jelas dilihat di dalamnya. Serbuk mutiara sgt bermanfaat utk kulit wajah d noan badan. Mudah diserap oleh kulit & badan. Ianya mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat, 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup ) Asid amino yg berfungsi spesifik. Kekurangannya mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut. Jadi anda harus mencubanya.


Cara penggunaan:
selepas solekan, goncang glitter mist dan sembur pada seluruh wajah kira-kira 15cm jaraknya dari wajah anda. Biarkan ianya kering sendiri.

Keajaiban Miss Glitter:
· Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
· Sesuai untuk semua jenis kulit.
· Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder.
· Boleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan.
· Boleh digunakan seluruh badan.
· Mengurangkan kesan penuaan.
· Menambah seri pada wajah. 
· Memberi kesan glowing selepas solekan.
· Mengawal minyak pada wajah.
· Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
· Kulit wajah lebih lembut dan sekata.
· Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama.
· Mempunyai serbuk mutiara asli. Antara 


kelebihan serbuk mutiara adalah:
- Menjadikan kulit kelihatan berseri-seri, tampak muda, lembut dan pejal.
-Memperbaharui kulit baru.
- Menjana kolagen. 
- Menyembuhkan jerawat/parut.
- Menghalang penuaan sel kulit.
- Mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan kulit dari gelimbir.
- Memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran matahari dan parut.
- Mengurangkan tompok-tompok hitam dan perubahan warna pada kulit.
- Mengurangkan liang-liang pori yang besar.
- Meningkatkan keanjalan kulit.
Kegunaan untuk individu TIDAK BERSOLEK:
- Miss Glitter spray mempunyai collagen, vitamin c, aloe vera dan pearl satin powder. 
- Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr UV, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.
Kegunaan untuk individu yang bersolek:
- Selepas solekan, Kemudian spray ke seluruh wajah. Ia akan memberi kesan glowing, mengelakkan minyak dan pori terbuka. Ia juga menghalang jerawat akibat solekan tebal. Ia juga boleh di spray sebelum solekan untuk menjadikan solekan anda bertambah mudah ketika sapuan bb cream.

Kegunaan untuk individu 40an ke atas:
- Khasiat yg terdapat di dalam spray terutama collagen, vitamin C serta pearl satin powder dapat mengakis/menghalang jeragat yg terdapat pada wajah.
 Ia juga dapat menghilangkan kedutan pada bahagian mata dan leher. Spray pada setiap pagi dan malam sebelum tidur. 
Ini kerana salah satu kebaikan pearl powder ialah dapat menghalang penuaan dari wajah anda.












cara order ???
whatsap 017 4085540
whatsap 017 4085540
whatsap 017 4085540

No comments:

Post a Comment

ringANkan jari jemari anda utk mengomen..
kalau xde email ke jangan risau
click comment as tu PILIH anonymous
tq...

JOM TENGOK ENTRY YANG LAIN :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...